HOOFDWEG 135, 9621 AG SLOCHTEREN
0598 423364 b.g.g. 06 21418978

Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken:

Afwassen van serviesgoed en bestek, met behulp van een automatische afwasmachine.

Signaleren van problemen met apparatuur en de voortgang doorgeven aan leidinggevende.

Verrichten van overige schoonmaakwerkzaamheden in opdracht van de leidinggevende.

Opleidingsniveau:

– MBO Kok Niveau 2 (bbl of bol)

– VMBO

Leeftijd:

– Vanaf 15 jaar

Online solliciteren:

Elke woensdag onbeperkt spareribs voor € 19,75 p.p.
Direct reserveren? Bel 0598 423364! b.g.g. 06 21418978

Geachte gast,

Voor het afhalen hebben wij een aantal gerechten uit onze menukaart geselecteerd die wij geschikt vinden om mee te nemen. Het gaat dan aan de ene kant om gerechten die ook ná het vervoer naar huis nog steeds lekker zijn en mals (het criterium hierbij is dus kwaliteit), maar aan de andere kant om gerechten die door Ali makkelijk bereid kunnen worden zodat we met maximaal twee personen per avond in de keuken kunnen werken (het criterium hierbij is dus organisatie). 

Ondanks vele verzoeken om af te wijken van de door ons geselecteerde gerechten, willen wij geen concessies doen aan kwaliteit en kunnen wij geen concessies doen aan organisatie! Ook wij moeten roeien met de riemen die we hebben…

Onze werkwijze voor afhalen is als volgt:

  • U kunt via onze website uw bestelling plaatsen, vervolgens kunt u een datum en tijdstip van afhalen kiezen en dan gelijk online uw bestelling afrekenen met IDeal.
  • Mocht u voor meer dan 8 personen tegelijk willen bestellen, dan verzoeken wij u om eerst telefonisch met ons te overleggen.
  • Wij verzoeken u vriendelijk om bij binnenkomst uw handen te desinfecteren en in de hal, die wij inmiddels ook hebben ingericht als wachtruimte, te wachten tot uw bestelling klaar is.
  • Uw bestelling is op het afgesproken tijdstip van afhalen zover mogelijk voorbereid, maar de frietjes worden pas afgebakken nádat u gearriveerd bent en dan wordt uw bestelling ook pas ingepakt. Op deze manier willen wij graag de kwaliteit blijven leveren die u van ons gewend bent. Houdt u er daarom rekening mee dat u ná aankomst op het afgesproken tijdstip nog ongeveer 5-10 minuten moet wachten voordat uw bestelling daadwerkelijk klaar is!
  • Vervolgens zullen wij uw bestelling uitserveren in de hal, waarbij wij gebruik maken van een serveerwagen om zo de nodige afstand te kunnen bewaren.
  • Mochten er nog gasten in de hal aanwezig zijn wanneer u arriveert om uw bestelling op te halen, wilt u dan plaats nemen in de blokhut tot uw bestelling gereed is.
  • Daarnaast verzoeken wij u om alle maatregelen die het RIVM heeft afgekondigd nauwgezet op te volgen!

Wij hopen op uw begrip voor deze werkwijze en rekenen wij op uw medewerking!

Met vriendelijke groet, Ali Abdi & Saskia Meijer.