Geachte gast,

Onze werkwijze voor afhalen is als volgt:

  • U kunt via onze website uw bestelling plaatsen, vervolgens kunt u een datum en tijdstip van afhalen kiezen en dan gelijk online uw bestelling afrekenen met IDeal.
  • Mocht u voor meer dan 8 personen tegelijk willen bestellen, dan verzoeken wij u om eerst telefonisch met ons te overleggen.
  • Wij verzoeken u vriendelijk om bij binnenkomst uw handen te desinfecteren en in de hal, die wij inmiddels ook hebben ingericht als wachtruimte, te wachten tot uw bestelling klaar is.
  • Uw bestelling is op het afgesproken tijdstip van afhalen zover mogelijk voorbereid, maar de frietjes worden pas afgebakken nádat u gearriveerd bent en dan wordt uw bestelling ook pas ingepakt. Op deze manier willen wij graag de kwaliteit blijven leveren die u van ons gewend bent. Houdt u er daarom rekening mee dat u ná aankomst op het afgesproken tijdstip nog ongeveer 5-10 minuten moet wachten voordat uw bestelling daadwerkelijk klaar is!
  • Vervolgens zullen wij uw bestelling uitserveren in de hal, waarbij wij gebruik maken van een serveerwagen om zo de nodige afstand te kunnen bewaren.
  • Mochten er nog gasten in de hal aanwezig zijn wanneer u arriveert om uw bestelling op te halen, wilt u dan plaats nemen in de blokhut tot uw bestelling gereed is.
  • Daarnaast verzoeken wij u om alle maatregelen die het RIVM heeft afgekondigd nauwgezet op te volgen!

Wij hopen op uw begrip voor deze werkwijze en rekenen wij op uw medewerking!

Met vriendelijke groet, Ali Abdi & Saskia Meijer

Vanaf donderdag 1 oktober staat het team van De Stenen Boog weer graag voor u klaar. U bent weer van harte welkom in ons gezellige restaurant en kunt u hiervoor reserveren via telefoonnummer: 0598-42 33 64.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Ali Abdi & Saskia Meijer