HOOFDWEG 135, 9621 AG SLOCHTEREN
0598 423364

Geachte gast,

Onze werkwijze voor afhalen is als volgt:

  • U kunt via onze website uw bestelling plaatsen, vervolgens kunt u een datum en tijdstip van afhalen kiezen en dan gelijk online uw bestelling afrekenen met IDeal.
  • Mocht u voor meer dan 8 personen tegelijk willen bestellen, dan verzoeken wij u om eerst telefonisch met ons te overleggen.
  • Wij verzoeken u vriendelijk om bij binnenkomst uw handen te desinfecteren en in de hal, die wij inmiddels ook hebben ingericht als wachtruimte, te wachten tot uw bestelling klaar is.
  • Uw bestelling is op het afgesproken tijdstip van afhalen zover mogelijk voorbereid, maar de frietjes worden pas afgebakken nádat u gearriveerd bent en dan wordt uw bestelling ook pas ingepakt. Op deze manier willen wij graag de kwaliteit blijven leveren die u van ons gewend bent. Houdt u er daarom rekening mee dat u ná aankomst op het afgesproken tijdstip nog ongeveer 5-10 minuten moet wachten voordat uw bestelling daadwerkelijk klaar is!
  • Vervolgens zullen wij uw bestelling uitserveren in de hal, waarbij wij gebruik maken van een serveerwagen om zo de nodige afstand te kunnen bewaren.
  • Mochten er nog gasten in de hal aanwezig zijn wanneer u arriveert om uw bestelling op te halen, wilt u dan plaats nemen in de blokhut tot uw bestelling gereed is.
  • Daarnaast verzoeken wij u om alle maatregelen die het RIVM heeft afgekondigd nauwgezet op te volgen!

Wij hopen op uw begrip voor deze werkwijze en rekenen wij op uw medewerking!

Met vriendelijke groet, Ali Abdi & Saskia Meijer

Heeft u nog vragen? Vul ons contactform

Slochteren, 6 juli 2020

Bericht voor onze Gasten,

Helaas hebben wij besloten onze deuren voorlopig weer te sluiten tot de richtlijnen duidelijker worden of de maatregelen versoepelen.
Ook de mogelijkheid tot afhalen komt hiermee voorlopig te vervallen.

Zodra wij u weer de gastvrijheid kunnen bieden die u van ons gewend bent, bent u weer van harte welkom in ons mooie restaurant!
Wij zullen dit dan bekend maken via onze website, Facebook en ‘t Bokkeblad.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons bereiken via het contactformulier op onze website of via 06-21 41 89 78

Met vriendelijke groet, Ali Abdi & Saskia Meijer