HOOFDWEG 135, 9621 AG SLOCHTEREN
0598 423364

Geachte gast,

Vanaf woensdag 3 juni bent u weer van harte welkom in ons restaurant of op ons terras!
Wilt u hiervoor telefonisch reserveren?

Onze werkwijze is voorlopig als volgt:

  • Tijdens uw telefonische reservering zullen wij u onder andere vragen met hoeveel personen u wilt komen en of alle personen tot één huishouden behoren.
  • Op de dag van de reservering zullen wij u bellen voor de gezondheidscheck.
  • Wij verzoeken u vriendelijk om bij binnenkomst uw handen te desinfecteren en te wachten tot u naar uw tafel wordt gebracht, uw jas mag u mee naar binnen nemen.
  • Omdat wij ook in de keuken 1,5 meter afstand moeten bewaren en daardoor nog maar met twee personen in de keuken kunnen werken i.p.v. met vier, hebben wij onze menukaart aangepast en worden al onze gerechten geserveerd met frites en salade.
  • Zodra wij dit goed georganiseerd hebben, kunt u met een QR-code bestellen en afrekenen. Daarnaast blijft het ook altijd mogelijk om bij de bediening te bestellen.
  • Zowel uw drankjes als uw gerechten worden uitgeserveerd op een bijzettafel om zo voldoende afstand te kunnen bewaren, indien gewenst kunt u een extra bijzettafel laten plaatsen voor meer afstand.
  • Het terras is alleen toegankelijk voor gasten die telefonisch gereserveerd hebben en met wie wij de gezondheidscheck hebben doorgenomen.
  • Wij verzoeken u vriendelijk om zoveel mogelijk elektronisch af te rekenen en het restaurant vervolgens via de voorzijde weer te verlaten.
  • Daarnaast verzoeken wij u om alle maatregelen die het RIVM heeft afgekondigd nauwgezet op te volgen. Zie hiervoor ook de richtlijnen voor gasten van KHN.

Wij hopen op uw begrip voor deze werkwijze en rekenen op uw medewerking, zodat wij er samen met u een gezellige avond van kunnen maken!

Met vriendelijke groet, Ali Abdi & Saskia Meijer.

Heeft u nog vragen? Vul ons contactform

Slochteren, 6 juli 2020

Bericht voor onze Gasten,

Helaas hebben wij besloten onze deuren voorlopig weer te sluiten tot de richtlijnen duidelijker worden of de maatregelen versoepelen.
Ook de mogelijkheid tot afhalen komt hiermee voorlopig te vervallen.

Zodra wij u weer de gastvrijheid kunnen bieden die u van ons gewend bent, bent u weer van harte welkom in ons mooie restaurant!
Wij zullen dit dan bekend maken via onze website, Facebook en ‘t Bokkeblad.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons bereiken via het contactformulier op onze website of via 06-21 41 89 78

Met vriendelijke groet, Ali Abdi & Saskia Meijer